AKTUELNO

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Sandra Božić ocenjuje da je želja za ponovnim otimanjem novca građana Srbije u manijakalnom maniru Dragana Đilasa zaista je prešla sve granice zdravog razuma.

- Činjenica da je Dragan Đilas sociopata sama po sebi ne bi bila posebno značajna nikome, osim možda onima koji su plaćeni da sociopatu trpe. Ali njihovi izbori su debelo plaćeni, pa to slabo da je bilo čija briga - navela je Božić.

Međutim, kako je dodala, kada je sociopata ujedno i moralna nula koja je u vlasništvu ozbiljnog broja medija u Srbiji, onda to predstavlja opštu društvenu opasnost.

Jer upravo preko Đilasovih ličnih medija u kojima i za najmanju neposlušnost, a kamoli objektivnost, tiranin menja novinare po najkraćem postupku, možete čuti svu neophodnost očiglednog odsustva terapije. Od toga da kokoške u Moroviću nose drogu, preko šizofrenog promovisanja na tim istim medijima, dokazanih pedofilskih manijaka, pa sve do saradnje sa najokorelijim kriminalcima i jasnog iscrtavanja mete na čelo i direktnog ugrožavanja života predsednika Aleksandra Vučića i članova njegove porodice, istakla je Božić.

Prema njenim rečima, šta Dragan Đilas misli o porodici, najbolje bi bilo pitati njegovu bivšu ženu i tasta, koji su sve vrednosti Đilasove politike videli iz prve ruke, njegove.

- Želja za ponovnim otimanjem novca građana Srbije u manijakalnom maniru Dragana Đilasa zaista je prešla sve granice zdravog razuma. Iza ludila se krije konkretna namera da pre svega Dragan Đilas vrati ono sto misli da mu rođenjem pripada, a to su mediji u Srbiji - dodala je Božić.

Kako je istakla, željan sekundi, pokušava istom matricom i najgorim gebelsovim metodama da zatruje i zagadi javni prostor kako bi u truleži sopstvenih laži kohabitirao sa sopstvenim idejama.

Potpuna nemoć pred rezultatima Aleksandra Vučića, najbolje se vidi na svakoj konferenciji za novinare koju ovaj političar u pokušaju, a lopov u nameri pokušava da održi, a da između svake druge rečenice histerično ne uđe u raspravu sa novinarima. Sa rezultatima koje Srbija niže svakodnevno, raste Đilasovo ludilo i potpuna nemoć, podvukla je Božić.

- S obzirom da Srbija nezaustavljivo ide napred i pod vođstvom predsednika Vučića napredak koji Srbija pravi odzvanja ne samo Evropom nego i čitavim svetom, ozbiljno sam zabrinuta za mentalno stanje ovog perača prozora i tuđih para - naglasila je Božić.

#Sandra Božić