AKTUELNO

SNS je dobila novu energiju i poslala jasnu poruku građanima Srbije da oni na čelu sa predsednikom Vučićem imaju za cilj da okupe sve one koji žele da rade i podele vrednosti stanke, rekao je za NOVO JUTRO TV PINK Vladimir Marinković, narodni poslanik.

Marinković je komentarišući ujedinjavanje SNS i SPAS-a, rekao da je to pokazuje sabornost predsednika Vučića i njegovu osobinu da na osnovama i konkretnim ciljevima koje SNS na čelu sa njim ima zacrtane za našu zemlju za naredne decenije, ima snage, mogućnosti i otvorenosti da se u stranku prime i drugi ljudi koji vole Srbiju i imaju zajedničke vrednosti.

Foto: TV Pink Printscreen

„To su pre svega zaštita nacionalnih interesa, zaštita Srba gde god oni žive, razvoj i modernizacija naše vojske, kao i razvoj države“, rekao je Marinković.

Kako kaže, SNS je dobila novu energiju i poslala jasnu poruku građanima Srbije da oni na čelu sa predsednikom Vučićem imaju za cilj da okupe sve one koji žele da rade i podele vrednosti stanke.

Foto: TV Pink Printscreen

„To su posvećivanje energije, znanja i vremena u modernizaciju i razvoj Srbije. Šapić je uvideo da je SNS upravo ona partija koja deli te vrednosti i tu ideologiju i da je na tom polju puno uradila“, rekao je Marinković.

Narodni poslanik Aleksandar Čotrić, komentarišući reakciju članova SNS na ostavku Nebojše Stefanovića na funkciju predsednika gradskog odbora SNS, rekao je da je Vučić rekao da nikome neće biti skidane glave ali da mora da postoji princip odgovornosti.

Foto: TV Pink Printscreen

„Mislim da je dobro što je ova situacija rešena na ovakav način. Članstvo je reklo svoje i to nas razlikuje od drugih. Pita se baza, a ne samo rukovodstvo. Svi mogu da kažu svoj stav i svoje razmišljanje“, rekao je Čotrić.

Kako kaže, procenjeno je da u Beogradu može bolje da se radi i da se građanima ponudi nova ideja i nova energija.

#Aleksandar Čotrić

#Vladimir Marinković