AKTUELNO

Pismo novinara Spasoja Tomića prenosimo u celosti:

Dragi prijatelju (imam toliko slobode da te baš tako zovem) i predsedniče Srbije, želim na ovaj način kao tvoj sunarodnik da ti se zahvalim na par stvari.

Želim da ti se zahvalim zbog činjenice što si jedan od retkih srpskih političara, koji je shvatio da je srpska integralistička politika jedini način za opstanak Srba na ovom prostoru.

Želim da ti se zahvalim za svu pomoć srpskim institucijama u Crnoj Gori, koje nesebično pomažeš, iako oni kratkovidi i zavedeni pričama nekih medijskih koncerna to ne žele ili ne umeju da vide

Želim da ti se zahvalim jer ne dopuštaš da naša Srbija i vaskolikog srpstvo budu kao u ranijem periodu moneta za potkusurivanje zapadnih centara moći, već naša Srbija svima nama služi na ponos zbog svog napretka u svakom pogledu.

Želim da ti se zahvalim što ne pokazuješ nimalo ijeda, osvetoljubivosti prema onima koji te ogavno napadaju, prozivajući te za sve i svašta, upirući prstom u tebe da se mešaš u stvari naše SPC, iako i ptice na grani znaju da je to bedna neistina i da se u Crkvene stvari "mešaš" jedino kada treba završiti Hram Svetog Save ili kada treba pomoći opstanak naših Svetinja i Crkvenih ustanova u svim srpskim zemljama.

Želim da ti se zahvalim na upornosti i istrajnosti u borbi za naše mučeničko Kosovo i Metohiju, jer da je ne daj Bože prethodna vlast ostala koji mesec duže izvesno bi bilo da bi ista kao što je bespogovorno slušala sve diktate zapada, poslušala i diktat da tzv. Kosova prizna kao samostalnu državu.

Nakon zahvalnosti, želim da izrazim i nadu da ćeš posetiti Crnu Goru, da te dočekamo onako toplo i ljudski kao što svi sunarodnici ovoga svijeta dočekuju svoje sunarodnike.

Primi moje najsrdačnije pozdrave

Tvoj brat u Hristu

Spasoje Tomić, Srbin pravoslavac svetosavac.

#Aleksandar Vučić

#Crna Gora

#Spasoje Tomić