AKTUELNO

Očekujem od nadležnih organa da najhitnije i sa najvećom ozbiljnošću postupe povodom najnovijih bestijalnih pretnji predsedniku Republike Aleksandru Vučiću, jer ne radi se ovde samo o očiglednom ugrožavanju bezbednosti jedne individue i nosioca najviše političke funkcije, već o napadu na čitavu državu i sve građane koji žele mirnu, stabilnu i naprednu Srbiju, navodi u svom pisanom saopštenju član predsedništva SNS Nikola Selaković.

Jasno je da je predsednik Aleksandar Vučić ključni pokretač napretka i stabilnosti Srbije, i očigledno je da je smetnja mnogima koji žele da našu državu vide poniženu i na kolenima, a čitav region kao trajno bure baruta koje će neko paliti po potrebi i u skladu sa svojim geopolitičkim ciljevima, naglašava Selaković.

Mnogi predsedniku Vučiću nikada neće oprostiti to što je čvrst u odbrani Kosova i Metohije i što je jasno poručio da neće staviti potpis na priznanje nečega što je proisteklo iz nasilja i neprava.

Najveći greh mu je u očima neprijatelja Srbije to što je građanima vratio samopoštovanje, ponos i veru da njihova država može biti uspešnija i bolja. Srbija predvođena Aleksandrom Vučićem povratila je sebi pravo na uspeh, i neće je zaustaviti ni kriminalci, ni psihopate niti njihovi nalogodavci.

Nemate dovoljno metaka da nas sve pobijete!, poručio je on.

#Nikola Selaković