AKTUELNO

Dragan Đilas se danas u Novom Sadu ponovo poneo nasilnički kad je vređao i napadao novinare koji su mu postavljali pitanja na koje nije želeo da odgovori građanima Srbije, ocenila je Biljana Pantić Pilja, narodna poslanica SNS.

- Pravo građana je da znaju odakle Draganu Đilasu silni milioni svuda po svetu i na koji način je njegova privatna firma prihodovala 619 miliona evra dok je bio gradonačelnik Beograda. Đilas zato hoće nacionalnu frekvenciju i paralelna uredništva medija, a sve da bi prodavao sekunde i ponovo punio svoje džepove – navela je poslanica.

Kako kaže, Đilasova briga o ženama i deci je u najmanju ruku licemerna jer dolazi od čoveka koji je tukao trudnu suprugu i tasta o čemu postoje policijski zapisnici pa je zastrašivanjem naterao tu istu trudnu suprugu da povlači izjave.

- Marinika Tepić, plaćenik Dragana Đilasa, ponovo nastavlja da laže i izmišlja i odbija da se građanima Srbije izvini za izgovorene laži i ne daje odgovor na pitanje kolika kojoj je plata u Multikomu kod gazda Đilasa,koliko je stranaka promenila,koliko je koka nosilja izbrojala u Moroviću,šta radi u društvu narkodilera i koliko alimentacionih fondova je moglo da se napravi sa novcem koji su ona i njen gazda,dok su bili na vlasti pokrali od građana Srbije – zaključuje Pantić Pilja.

#Biljana Pantić Pilja