AKTUELNO

"Naravno, da ne možemo da rešimo svaki pojedinačni problem, malu penziju, komunalni problem, zapošljavanje ili ličnu nepravdu, ali budite sigurni učinićemo sve što je u našoj moći", izjavio je lider PUPS-a Milan Krkobabić.

- Vrata 134 gradska i opštinska odbora PUPS-a širom su otvorena za sve građane Srbije. Mogu da dođu da popričaju, da otvore dušu, da izlože svoje probleme, a onda ćemo zajedno da definišemo predloge i da se za njih borimo u lokalnim samoupravama, Pokrajini i u skupštini Republike Srbije. Naravno, da ne možemo da rešimo svaki pojedinačni problem, malu penziju, komunalni problem, zapošljavanje ili ličnu nepravdu, ali budite sigurni učinićemo sve što je u našoj moći. Dođite, čekamo vas da zajedno krenemo da menjamo stvari na bolje! - izjavio je lider PUPS-a Milan Krkobabić danas u Čačku u okviru Karavana PUPS-a „Srbijo, i ovo je Srbija“.

Foto: Beta/Emil Vaš

Foto: Beta/Emil Vaš

Foto: Beta/Emil Vaš

Odgovarajući na pitanje - Šta sa korekcijom švajcarske formule? Krkobabić je izjavio „Formula je tu, ali očito je da penzije gube trku sa zaradama. Razgovarao sam sa predsednikom Republike Aleksandrom Vučićem i cilj je zajednički - obezbediti da rast penzija ne zaostaje za rastom zarada. Ali to mora da se radi odmah, rekao bih za juče! Penzioneri su ljudi u poodmaklom dobu i oni nemaju vremena da čekaju. Delujmo odmah!“

Foto: Beta/Emil Vaš

Pozivu na radni sastanak, održan u Domu kulture u Čačku, odazvala su se sva gradska i opštinska rukovodstva PUPS-a iz četiri upravna okruga: Raškog, Moravičkog, Zlatiborskog i Rasinskog – iz četiri grada i 19 opština, u kojima živi 1.046.799 stanovnika, od kojih su 213.000 penzioneri.

Foto: Beta/Emil Vaš

Foto: Beta/Emil Vaš

Na skupu održanom u Čačku usaglašena su programska načela i definisani principi daljeg akcionog delovanja PUPS-a u ovoj predizbornoj godini.

Foto: Beta/Emil Vaš

Foto: Beta/Emil Vaš

Skupu su prisustvovali članovi najvišeg rukovodstva PUPS-a, potpredsednik PUPS-a i predsednik Pokrajinskog odbora AP Vojvodine Miroslav Španović, potpredsednik Izvršnog odbora PUPS-a i predsednik gradskog odbora Čačak Ilo Mihajlovski i potpredsednik Izvršnog odbora PUPS-a Krum Vasev.

#Milan Krkobabić