AKTUELNO

Sandra Božić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, obratila se ovog popodneva, a njeno saopštenje prenosimo u celosti:

Kada niste u stanju da se poklonite srpskim žrtvama i odate poštovanje za date živote palih boraca, kada niste u stanju ni stid da osetite jer ih pre dolaska Aleksandra Vučića, decenijama, niste ni spomenuli, jasno je da pripadate redovima lopova i kriminalaca koji nisu dostojni ni ime da im se na ovaj dan pomene.

U danima napada na Košare neprijatelj je imao saveznike spolja, a u godinama koje su dolazile posle, politika koju su vodili Vuk Jeremić, Boris Tadić i Dragan Đilas nije bila dostojna palih žrtava.

I javljaju se baš danas upravo oni koji bi na ovu temu trebalo zauvek da ćute!

Pa umesto što Miroslav Aleksić postavlja besmislena pitanja, bilo bi bolje da građanima podnese račun za javašluk, nepotizam i lopovluk po kojem je ostao zapamćen dok je bio na čelu opštine Trstenik.

Foto: TV Pink Printscreen

Da pojasni sve malverzacije oko gasifikacije Trstenika, ali i reketiranje pojedinih investitora koji su mu za dobre usluge davanja povlastica u kupovini zemljišta na atraktivnim lokacijama, ostavljali stotine metara kvadratnih stanova.

A ako ne želi o sebi, onda može o onome za čiji žeton radi, Vuku Jeremiću, kojem su se javno na naslovnim stranama zahvaljivali upravo oni koji su živote naših heroja sa Košara odneli.