AKTUELNO

Prestani više da se kriješ Dragane Đilase, iza ženskih suknjica, kriminalaca i iza svojih miliona, poručio je lider JS.

- Monstruozni plan koji je Marinika Tepić pre neki dan najavila, da će u Srbiji padati glave i da će teći krv ulicama, koristeći pri tom termine Dragana Đilasa koji je i svojoj bivšoj supruzi Ivi Đilas, pretio rečima "odrubiću ti glavu", opozicija je danas počela da sprovodi u delo. Po prvi put verujem će Đilas i njegova plaćenica Marinika Tepić, koji godinama unazad izgovaraju najveće laži o političarima u Srbiji i građanima Srbije, istrajati u svojoj nameri.

Naime prvo su jutros došli u zgradu predsedništva Srbije želeći da isprovociraju predsednika i izazovu fizički kontakt ali su se ipak iznenadili kada je predsednik Vučić sam sišao ispred te "hrabre" petorke. Kada se takve stvari dešavaju predsedniku Republike šta onda mogu očekivati obični građani - izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije, narodni poslanik i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma.

- Taj krvavi plan izazivanja nereda, provociranja i pretnji nastavljaju i večeras tako što najavljuju preko profila Stranke slobode i pravde dolazak Đilasovih kriminalaca u selo Končarevo, selo u kome živimo moja porodica i ja. Đilas šalje svoju kriminalnu pešadiju ispred moje kuće. Naravno, Dragan Đilas se po svom dobrom običaju krije. Kada plasira laži krije se iza Marinike Tepić a kada preti nasiljem krije se iza svoje kriminalne bratije.

Prestani više da se kriješ Dragane Đilase, iza ženskih suknjica, kriminalaca i iza svojih miliona. Zvao sam te na TV duel, zvao sam te da idemo na poligraf ali ti si izabrao ono što najviše voliš a to je nasilje. Nemoj više da se kriješ Đilase već dođi sutra ti lično a ne da šalješ svoju pešadiju - poručio je Marković.

#Dragan Markovič Palma