AKTUELNO

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, primio je sportiste i članove olimpijskog tima Srbije u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika.

- Hvala vam što ste ovde. Srećan sam što imam priliku da vas vidim i da vam poželim mnogo sreće na Olimpijskim igrama. Hvala vam za trud i rad i pored pravila "važno je učestvovati" mi se nadamo pobedama - rekao je Vučić našim sportistima.

Srbija je, kada je reč o nagradama za medalje, čak ispred Rusije, prva je u regionu, a to je samo mali deo zahvalnosti za sve ono što se od sportista očekuje.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

- Nadamo se brojnim medaljama u Japanu, ali koliko god da ih je, radovaćemo se svakoj. Vi ste ponos Srbije i vi ste uzor mladima. Šta god vam treba, pokušaćemo da vam pomognemo. Uvek možete da se obratite ambasadi Srbije u Japanu - rekao je Vučić.

- Želimo vam da pobeđujete, bićemo uz vas, navijaćemo i nadamo se medaljama.Svakom uspehu radovaćemo se beskrajno, želim vam mnogo pobeda i uspeha. Verujem da ćemo pokazati snagu Srbije!

Poželeo je brz oporavak sportistima obolelim od kovida-19 i još jednom im poželeo uspeh i sreću.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

- Želim vam da ostanete dugo u Japanu, do poslednje borbe, i da se vratite sa mnogo medalja u Srbiju - rekao je predsednik Srbije.

Predsednik Vučić našim sportistima svečano je uručio državnu zastavu koju će nositi na Olimpijskim igrama u Tokiju. 

#Aleksandar Vučić