AKTUELNO

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma najavio je da će 1.000 poljoprivrednika iz Srbije o trošku te stranke putovati na letovanje u Grčku.

- Kada su u pitanju pripreme za dolazak 1.000 poljoprivrednika iz Srbije, moram da kažem da su to sredstva koja Jedinstvena Srbija dobija iz budžeta na osnovu broja poslanika u parlamentu. Imamo osam poslanika i pripada nam svakog meseca određeni iznos i mi taj novac ne želimo da čuvamo za kampanju, već da vratimo onima koji pune budžet - naveo je Marković za Pink.

On je dodao da će na odmor putovati i manji poljoprivrednici.

Ove godine je to treća akcija 130 lekara smo vodili u Egipat, 500 u Paraliju i sada poljoprivredne proizvođače. Zašto njih? Siguran sam da oni teško žive, oni koji imaju registrovana gazdinstva, nemaju ni regres, ni topli obrok, ni bolovanje, ni odmor...- naveo je Palma.

Kako je napomenio dolazak poljoprivrednika iz Srbije u Grčku bi mogao biti odložen samo ako bude zabranjen muzički program uživo.

Govoreći o epidemiloškoj situaciji, Palma je rekao da su juče pooštrene mere, ali ne za turiste, već za zaposlene u zdravstvu, vojsci i policiji.

- Svi će morati da budu vakcinisani do 15. avgusta, jer će u suprotnom biti suspendovani - precizirao je Marković.

#Dragan Markovič Palma