AKTUELNO

„I ekonomija i društvo“ izjavio je lider PUPS-a Milan Krkobabić danas u poseti Šapcu.

„Radimo žestoko na podizanju ekonomije i to se vidi. Ali moramo da radimo i na podizanju društva. Mi smo tu upravo zbog toga – da podižemo društvo. Hoćemo da naše društvo u celini, a pogotovo oni najranjiviji slojevi budu maksimalno zaštićeni“, rekao je Krkobabić.

Na skupu je izraženo puno jedinstvo i spremnost da se programska načela PUPS-a dosledno realizuju. Praksa otvorenih vrata za PUPS nema alternativu.

Foto: Beta/Emil Vaš

„Samo zajedno sa građanima u lokalnim sredinama i uz njihovu punu podršku možemo da vučemo praktične i korisne poteze.“ ocenjeno je na skupu i istaknuto da su gradski i opštinski odbori Mačvanskog i Kolubarskog okruga u potpunosti osposobljeni za predstojeće izborne aktivnosti na svim nivoima.

Foto: Beta/Emil Vaš

Radnom skupu danas u Šapcu okviru Karavana PUPS-a „Srbijo, i ovo je Srbija“ su se, osim predsednika partije, obratili predsednik IO PUPS-a Hadži Milorad Stošić, predsednik Pokrajinskog odbora PUPS-a za AP Vojvodinu i poslanik u Skupštini Vojvodine Miroslav Španović i član IO PUPS-a i predsednik GO Šabac Stevan Matić.

Foto: Beta/Emil Vaš

Izuzetnom skupu u Šapcu prisustvovali su gradski i opštinski odbori Mačvanskog upravnog okruga - Šabac, Bogatić, Loznica, Vladimirci i Koceljeva i Kolubarskog upravnog okruga - Valjevo, Ub, Mionica i Ljig, kao i članovi najvišeg rukovodstva PUPS-a - potpredsednica PUPS-a Milena Ćorilić, potpredsednici IO PUPS-a Krum Vasev i Ilo Mihajlovski, član IO PUPS-a Dobrosav Janković.

Autor:

#Milan Krkobabić

#Šabac