AKTUELNO

U pregovorima isključivo želi da najviše izdejstvuje za sebe, rekao je za TV PINK Dejan Vuk Stanković, politički analitičar.

Dejan Vuk Stanković, politički analitičar je rekao da taj deo opozicije precenjuje svoj značaj.

„Evroparlamentarci nemaju nikakvu obavezu prema njima. Đilas se već neko vreme bavi predizbornim aktivnostima. Već je krenuo u kampanju i krstački rat protiv određenih agencija za istraživanje javnog mnjenja“, rekao je Stanković.

Kako kaže, postoje tri agencije koje navodno proveravaju Đilasove rezultate, a za koje ni ne znamo koje su.

„On se bavi predizbornom kampanjom za bojkot. On želi da u pregovorima izdejstvuje najviše za sebe. On nema te ljude koji bi protestvovali za njega. Preti bojkotom a priprema se za izbore“, rekao je Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže, Vuk Jeremić takođe ima nerazuman stav po pitanju pregovora.

„Oni ne shvataju da su ti pregovori neka vrsta popusta koje daje vlast“, rekao je Jeremić, i dodaje da bi trebalo da to koriste jer kada su oni bili vlast niko nije otvarao priču o izbornim okolnostima i pregovaračkim procesima.

Dodaje da kod Đilasa imamo nevoljnost da se u tome učestvuje.

Kako kaže, to je uslovljavanje, ili da bude po njegovom ili nikako.
„Unapred se tvrdi pazar za nešto što se uopšte nije desilo“, rekao je Krstić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nebojša Krstić, marketinški stručnjak, rekao je da se unosi sumnja u evroparlamentarce koji su rekli da neće da pričaju sa vlašću, oni nisu izašli ni sa kakvim predlogom, ali već unapred se, kako kaže, unosi sumnja da će oni doneti tom delu koristan predlog.

„Imamo jedan evroskepticizam koji kod njih sve vreme provejava, ali nemaju sa kim da budu posrednici, pa trpe. Đilas, da ima građane koji bi da učestvuju u uličnim protestima, on ne bi ni učestvovao u dijalogu. Doduše, vidimo da on ustvari i ne želi dijalog“, rekao je Krstić.

Kako kaže, to je uslovljavanje, ili da bude po njegovom ili nikako.

„Unapred se tvrdi pazar za nešto što se uopšte nije desilo“, rekao je Krstić.

Autor:

#Dejan Vuk Stanković

#Nebojša Krstić