AKTUELNO

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Siniša Mali oglasio se povodom pisanja nekih medija o svedočenju Veljka Belivuka.

On je na svom zvaničnom Instagram nalogu objavio fotografiju predsednika Vučića i u opisu naglasio da je on "jedini koji može da se odupre i da im se usprotivi".

- Danas smo imali priliku da vidimo na delu spregu bande ubica, političara i tajkuna koji u svom vlasništvu imaju pojedine medije, i koji hoće na taj način da se vrate na vlast. Oni će da učine sve, čak i da iskoriste ubice, kako bi ponovo vladali. Jedina osoba koja može tome da se odupre i da im se usprotivi je Aleksandar Vučić. Dakle, on nije samo PRAVI, već i JEDINI, koji to može. Upravo zato i žele da ga sruše. Oni ne žele da Srbija napreduje i da ide dalje, ne žele da se grade novi auto-putevi, nove bolnice i škole. Za razliku od njih, Aleksandar Vučić želi bolju budućnost za našu decu i znam da od toga neće odustati. Svakog dana se za to bori! 🇷🇸 @buducnostsrbijeav @avucic - piše u opisu objavljene fotografije.

Autor: