AKTUELNO

„Uskoro ćemo ići sa zvaničnom inicijativom za uvođenje garantovane-socijalne penzije za građane ugrožene nemaštinom, one preko 65 godina života, koji nisu ostvarili pravo na penziju i nemaju druge prihode. To je vid naše solidarnosti sa njima, ali i obaveza društva u celini da im obezbedi dostojanstvenu starost“ izjavio je lider PUPS-a Milan Krkobabić danas u poseti Subotici.

PUPS polako ali sigurno ulazi u završnu fazu priprema za predstojeće izbore na svim nivoima, a kontakt sa građanima ostaje prioritet za ovu partiju.  

Foto: Risto Kostov

Foto: Risto Kostov

„Problemi juga, severa, istoka i zapada Srbije, problemi svih naših građana su i naši problemi. Mi iz PUPS-a smo tu da zajedno sa njima, sa zaposlenima, sa poljoprivrednicima i penzionerima radimo na boljitku. Odziv građana je veliki, ja se radujem susretu sa njima i njihovi zahtevi su za nas imperativ u postupanju. Slušamo, gledamo i delamo!“ rekao je Krkobabić.

Foto: Risto Kostov

Foto: Risto Kostov

Na izuzetno posećemo radnom skupu u okviru Karavana PUPS-a „Srbijo, i ovo je Srbija“, izraženo je puno jedinstvo i spremnost da se programska načela PUPS-a dosledno realizuju i konstatovana potpuna osposobljenost gradskih i opštinskih odbora Bačke pred predstojeće izbore.

Foto: Risto Kostov

Foto: Risto Kostov

Danas su se u Subotici osim predsednika partije, obratili predsednik IO PUPS-a Hadži Milorad Stošić, predsednik Pokrajinskog odbora PUPS-a za AP Vojvodinu i poslanik u Skupštini Vojvodine Miroslav Španović i član IO PUPS-a Marko Marić. Prisustvovali su gradski i opštinski odbori: Subotica, Novi Sad, Sombor, Mali Iđoš, Bačka Topola, Apatin, Srbobran, Bečej, Vrbas, Bačka Palanka, Titel i Temerin kao i drugi članovi najvišeg rukovodstva PUPS-a - potpredsednici IO PUPS-a Krum Vasev i Ilo Mihajlovski.