AKTUELNO

Potpredsednik Narodne skupštine Srbije i PUPS-a Stefan Krkobabić održao je govor na devetom Kongresu Socijalističke narodne partije u Crnoj Gori gde je poručio Srbima i Crnogorcima da ne dozvole da ih svađaju i dele.

Pored Krkobabića, kao posebni gosti na ovaj Kongres pozvani su i Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke i predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev. Krkobabić je pozvao sve prisutne da podrže Vladimira Jokovića, lidera SNP-a.

Delimo iste ideale. PUPS je osnovan pre 15 godina kao jedna stranka koja se isključivo bavila najstarijim građanima. Danas istim žarom zastupamo i radnike i poljoprivrednike i naše drage penzionere. Upravo je to ono što nas povezuje sa SNP-om. Braćo Srbi, braćo Crnogorci ne dozvolite da vas svađaju i da vas dele. Čuvajte Vladimira Jokovića, dajte mu podršku, malo je takvih ljudi koji poseduju takvu mudrost i takvo razumevanje. I na kraju, dragi prijatelji, ovo je danas meni na srcu i moram da vam kažem da Crna Gora u 21. veku ima četiri junaka. Dva su danas među nama, a dva nam fale. Prvi je Andrija Mandić, drugi je Milan Knežević, treći Nebojša Medojević i četvrti je moj prijatelj i brat Vladimir Joković. Crnogorci, pružite im podršku! Živela Crna Gora, živela Srbija - poručio je Krkobabić.

Video: Privatna arhiva