AKTUELNO

Pošto nije uspeo da linčuje i povredi predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Vuk Jeremić preti nasilnom smenom vlasti, zatvorima i koljačima, mesarima, svojim partnerima, koje su Vučić i Vulin strpali u zatvor i sklonili sa naših ulica, poručuju iz Pokreta socijalista.

- Nismo se uplašili pretnji Vuka Jeremića, a još manje predsednik Vučić. Dobro je da je histerični Jeremić još jednom podsetio narod kako bi se u Srbiji živelo pod njima i kako bi u praksi izgledao revanšizam u kojem pravdu dele dokazane lopovčine, izdajice i siledžije koje vređaju i tuku žene - poručuju iz PS.

Kako kažu, da su u prilici, svetili bi se svakom građaninu ove zemlje koji podržava politiku predsednika Aleksandra Vučića.

- Ako neko treba da odgovara za nešto, to je upravo Jeremić koji je direktno pomogao Šiptarima da proglase jednostranu nezavisnost Kosova, a treba i da objasni svoje veze sa svetskom lopužom Patrikom Hoom koji mu je uplaćivao milione, a treba i da objasni za šta je primao desetine hiljada evra od katarske ambasade. Aleksandra Vučića voli srpski narod, a Jeremića šiptarski separatisti, svakom po zasluzi", odgovorili su u Pokretu socijalista predsedniku Narodne stranke Vuku Jeremiću koji je izneo laži i pretnje na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Autor:

#Pokret socijalista

#Vuk Jeremić