AKTUELNO

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik Dejan Kesar primetio je da po već oprobanom receptu, mediji bivšeg tajkunskog režima i danas nastavljaju sa napadima na Aleksandra Vučića.

- Nakon Slaviše Lekića koji je pozlatio mogućnost metka u predsednika Vučića, njihov tabloid nastavlja sa kampanjom protiv porodice Vučić. Nastavili su sa najtežim napadima, umesto da pristojno podrže aktivnosti usmerene na promociju Srbije i njenih potencijala. A jedini i isključivi razlog tome jeste da se na predsednika Vučića izvrši dodatni pritisak kako bi tajkuni došli na vlast bez izbora, bez volje građana - navodi Kesar.

Kako kaže, opravdano uplašeni od neuspeha na predstojećim izborima tzv. medijski stručnjaci bliski restlovima nekadašnjeg režima vrše poslednji čin nasilja, a to je napad na porodicu predsednika.

- Znaju oni da je dobijanje nacionalne frekvencije nešto što će im ostati pusti san, da više neće moći da zgrću milione na račun građana pa zato svakodnevno napadaju ono što je najsvetije, a to je svakom čoveku porodica - dodao je Kesar.

Za razliku od njih koji se bave napadima, predsednik Vučić svaki dan radi za bolju i lepšu Srbiju, radi za našu decu. I to građani Srbije znaju. Uz predsednika i porodicu Vučić je većina građana koji se zalažu za kulturnu i pristojnu Srbiju a oni koji se zalažu za napade, kao što su ovi medijski stručnjaci, su u manjini i to dobro znaju. Zato nastavljaju da terorišu većinu, kako bi ostvarili lične i tajkunske interese. Srbija je danas moderna, nezavisna i snažna, zahvaljujući politici Aleksandra Vučića i nikakvi napadi neće zaustaviti da Srbija dalje jača i napreduje. A medijskim stručnjacima bih poručio da prestanu sa ovakvim napadima jer nema tog novca koji može da opravda nasilje nad nečijom porodicom.

#Aleksandar Vučić

#Dejan Kesar

#napadi