AKTUELNO

Zoran Tomić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik ocenuje da napadi na porodicu predsednika Vučića ne prestaju, već postaju sve intenzivniji.

- Zamislite u kolikom su problemu Đilas, Šolak i ostali žuti tajkuni kad ne štede resurse i napore da na glavne strane svojih medija izlože te napade. Na meti je svako blizak predsedniku Vučiću, posebno kada ga podrži u sprovođenju politike koja je donela toliko dobrog Srbiji - rekao je Tomić.

Vi, tajkuni, obnevideli zbog silnog novca koji ste od građana opljačkali i strpali u svoje džepove, i od mržnje prema Vučiću koji vas je sprečio da to radite i danas, shvatite da Vučić nije u problemu, jer se rezultati njegove politike i rada mere kilometrima puteva, rekonstruisanim brzim prugama, novim radnim mestima, većim platama i penzijama, boljim životnim standardom i hiljadama spasenih života građana Srbije u vreme pandemije korona virusa. Vaši rezultati mere se stotinama procenata uvećanja lične imovine koju ste izvršili dok ste bili na vlasti, zloupotrebili javne pozicije i sebi i svojim pajtosima nameštali poslove, a sve u cilju uništavanja Srbije.

Kako je dodao, za razliku od vas politikanata, Vučić ima porodicu kojom može da se pohvali i o čijim članovima priča otvoreno.

Vučićeva deca su kao i sva druga deca u Srbiji, samo je prema opoziciji greh što su baš njegova i ne štede napore da ih napadaju i pljuju na svakom koraku, a posebno njihovi vodovi botova na društvenim mrežama. Sve te napade on mora da sluša svakodnevno i na vašu žalost podnosi ih, kako bi nastavio da radi na sprovođenju svoje politike, jer zna da je bednicima osnovni cilj sa ovim napadima da ga pokolebaju i spreče da svoju politiku razvoja Srbije pod nazivom Srbija 2025 realizuje. Ne samo da nećete uspeti u tome, već ni građani Srbije neće dozvoliti da to učinite.

Tomić je naglasio da Vučić sa narodom gradi bolju Srbiju, a jedino što iza tajkuna i njihove prljave kampanje ostaje su primerci medija koje su upropastili svojom mržnjom, kao i naslovnice i tekstovi kao spomenici beščašća, kojih će se budući urednici tih novina stideti.

#Zoran Tomić