AKTUELNO

Nemanja Joksimović, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik ističe da nakon jučerašnjeg poziva na ubistvo Aleksandra Vučića od strane Đilasovog urednika, štampani mediji Dragana Đilasa danas ponovo crtaju metu celoj porodici predsednika Republike Srbije.

- Napadaju brutalno njegovu porodicu samo zato što on neće da plaća reket raznim tajkunima i mafijašima koji bi da vrate Srbiju u mulj i blato koje je iza sebe ostavio bivši režim oličen u Draganu Đilasu - kaže Joksimović.

Kako dodaje, napadaju Aleksandra Vučića jer znaju da iza njega stoje građani Srbije i da ga zbog toga nikada neće pobediti na izborima.

Nitkovi iz bivšeg režima koji nemaju ni malo srama i koji su spremni da u političkom obračunu napadaju nečiju porodicu samo zato što se ne slažu politički, neka zaborave na ukrajinski i makedonski scenario, jer se na vlast u Srbiji dolazi isključivo izborima. Pristojna Srbija je uz Aleksandra Vučića, a predstojeći izbori će to još jednom potvrditi. Oni koji ne mogu da pobede zlo u sebi, sigurno neće moći da pobede narod.

#Nemanja Joksimović