AKTUELNO

Đorđe Komlenski, poslanik Pokreta socijalista, rekao je da ko poznaje lik i delo Raše Nedeljkova, zna da se opet prihvatio isplativog, ali nemogućeg zadatka, a to je da Crta „nacrta“ Đilasa i Mariniku na vlast.

Ko poznaje lik i delo Raše Nedeljkova, zna da se opet prihvatio isplativog, ali nemogućeg zadatka, a to je da Crta „nacrta“ Đilasa i Mariniku na vlast - poručuje Komlenski.

Poslanik Pokreta socijalista odlučio je da im osveži pamćenje, pa je tako naglasio da izborni uslovi 2012. godine nisu ni postojali, a dodao je i da nije bilo nikakvog dijaloga.

E, pa da ti osvežim pamćenje gosn. Nedeljkoviću da izborni uslovi 2012. godine nisu ni postojali, da nije bilo nikakvog dijaloga iako su ovi gmizavci sve medije blokirali, tako da se ni na umrlicama nije moglo pročitati naše ime i prezime. Nama ni stranci, ni Crta nisu trebali, mi smo samo tražili da se izbori zakažu, jer mi smo imali pravi program i narod uz nas - kaže Komlenski.

Da Nedeljkov ima malo samopoštovanja, dodaje Komlenski, rekao bi i ono što sam zna, umesto što ćuti.

Da imaš malo samopoštovanja, rekao bi ono što i sam znaš, a to je da se dijalog uz Tanju Fajon kao deklarisanog zastupnika Đilasa i Marinike vodi već dva puta, ne zato što nema poštenih i fer uslova, već zato što bratija koja nema šanse da dosegne cenzus od 3 % bi po cenu tuđih života opet na vlast.
E, vala Rašo, ako je i od tebe, previše je", odgovorio je poslanik i potpredsednik Pokreta socijalista Đorđe Komlenski programskom direktoru Crte Raši Nedeljkovu koji je komentarisao izjavu predsednika Vučića o izbornim uslovima.