AKTUELNO

Sandra Božić, članica Glavnog odbora Srpske napredne stranke osudila je napade na majku predsednika Srbije.

Sav besmisao, ali nažalost i sušta istina o tome ko je Dragan Đilas i ko su njegovi instrumenti stala je u deset sekundi sramnog i redovno šizofrenog programa udarne pesnice Šolaka i Đilasa, dvojca Vidojković-Kulačin.

Ona ističe da su oni u bolesnoj potrebi da zabave svog isfrustriranog gazdu ovaj psiho par redovno u ime slobode medija targetira i udara na porodicu Aleksandra Vučića.

- Besramno su im tema bili deca predsednika Srbije, brat, otac, a sada je na red došla i majka! Isfrustrirani kao i njihovi vlasnici jer nisu više na državnim jaslama i zavise samo od svoje gledanosti, koja je prilično jadna, ovaj dvojac bolje za svoje dobro da potraži psihijatrijsku procenu, ili nadležni to da učine - navodi on.

Kako ističe, ono što je daleko indikativnije od psihijatrijske pomoci ovim jadnim trbuhozborcima jeste surovost kampanje koju Dragan Đilas ne prestaje da vodi protiv Aleksandra Vučića.

Nemoćan pred rezultatima, isfrustriran i bezidejan zlostavljač kakav je i sam, Dragan Đilas svakodnevno, organizovano i temeljno udara na porodicu Aleksandra Vučića. I očigledno je da se neće zaustaviti, jer bedna i jadna kukavica poput Đilasa drugačije metode ne poznaje. Šta očekivati drugo u politici od zlostavljača koji je pesničio ženu i tasta pred rođenom decom? Hrabrost i poštenu borbu? Teško!