AKTUELNO

Ćlanica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Sandra Božić istakla je danas da je Dragan Lutovac stao na stranu Dragana Đilasa kada su psovali majku predsedniku Srbije.

- Javljaju se ljudske olupine koje služe kao otirač za noge kada god je Đilasu nedovoljno potkusurivanje lajanjem Marinike Tepić. Tako se i Lutovac našao u formi žetona kako bi odbranio lik i delo lajavog krelca koji se psovanjem predsednikove majke kandidovao za veću budalu od one koja ga plaća, što je gotovo nemoguć poduhvat - rekla je ona.

Kako je navela, evidentno je da se i Demokratska stranka priključila primitivnoj i monstruznoj politici napada na Aleksandra Vučića koju plasira niko drugi do Dragan Đilas lično, i ona se svodi na to ko će glasnije psovati majku predsedniku Srbije!

- S obzirom da Lutovac ni do sada nije pokazao smisla ni za šta drugo osim za podaničku i talačku politiku u formi podguzne muve Dragana Đilasa, ovakvi šizofreni ispadi nisu za čuđenje. Ali umesto lupanja po tastaturi, možda je svrsishodnije da ponese hladne obloge svojoj potpredsednici Dragani Rakić, čujem da joj još uši zvone od detoniranja Nevene Đurić - zaključila je.