AKTUELNO

Jutros se vodio duel između Pavla Grbovića iz Pokreta slobodnih građana i Nevene Đurić iz Srpske napredne stranke u kojem je poslanica iz SNS iznela jake argumente i reagovala na laži Grbovića. Nakon toga Dragan Đilas naredio je svojim medijima da što jače napadaju Nevenu Đurić.

Tako se Đilasovom portalu Nova.rs tokom popodneva pojavila vest u okviru koje je bio i užasan naslov. Đilas je naredio svojim medijima da što jače napadaju Nevenu Đurić, pa su tako i napisali i skandaloznu rečenicu koja glasi: "Besna naprednjakinja kao dama i žena ponovo jaše".

Podsetimo, u ovom duelu Grbović je beskrupulozno napao Đurić da je međustranački dijalog bio neuspešan, a zatim se dotakao priče o prebijanju opozicionog aktiviste od strane pripadnika BIA na šta je Nevena Đurić rekla da su u pitanju davno ispričane laži koje apsolutno nemaju veze sa istinom.

Pavle Grbović se nakon argumenata Nevene Đurić pravio da ne zna o kome govori poslanica SNS-a, a ona je dodala da je Grbović zajedno sa njegovim mentorom Sergejem Trifunovićem psovao žene.