AKTUELNO

Poslednji u nizu sramnih napada Đilasovaca se odnosi na montirane objave toalet papira na kome su simboli SNS i ime i prezime predsednika Vučića, kao i naziv i adresa firme iz Jagodine koja navodno proizvodi taj toalet papir. Na takve komentare odgovorio je predsednik Gradskog odbora SNS u Jagodini i narodni poslanik Nikola Radosavljević.

Đilasu je u životu sve malo. Pored toga što njegovi mediji svakodnevno brutalno šire laži, napadaju i vređaju predsednika Aleksandra Vučića, a to je velika većina medija u Srbiji, Đilasu je to malo, pa u svojoj bezočnoj kampanji protiv Vučića i Srbije koristi i armiju dobro plaćenih botova koji svoj prljavi posao obavljaju na društvenim mrežama.

Tim povodom oglasio se i predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Jagodini i narodni poslanik Nikola Radosavljević koji je rekao:

- Svi toalet papiri ovog sveta ne mogu da obrišu bruku i sramotu Đilasa i njegovih pajtaša koji idu po svetu lažu, izmišljaju i ogovaraju sopstvenu zemlju i narod kako bi došli na vlast. Ne može toalet papir da obriše činjenicu da je Đilas za vreme svoje kratke ali za građane Srbije pogubne vladavine uspeo da opljačka sve što se ukrasti može od građana Srbije. Zato Đilasu i njegovim botovima poručujem da se manu gluposti, montaže i Jagodine. Na poslednjim izborima predsednik Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka su u Jagodini kao i u čitavoj Srbiji ostvarili ubedljivu pobedu, a tako će biti i na aprilskim izborima. Toalet papire neka sačuvaju za Đilasa i njegove satrape da se obrišu od smrada sramne kampanje laži i mržnje koju svakodnevno šire prema predsedniku Vučiću - zaključio je Radosavljević.