AKTUELNO

Stevo Marušić, poverenik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke saopštio je da je večeras izvršen još jedan napad na prostorije Srpske napredne stranke na Novom Beogradu.

Naime, u pitanju su prostorije Mesnog odbora na Ledinama. Podsetimo, na Novom Beogradu je svojevremeno uništen izlog i oštećen zid Opštinskog odbora, prostorije MO u Bloku 45 u Tržnom centru 'Enjub' kao i u Bloku 70 kada je kamenovan izlog i uništen deo inventara.

Foto: Alo

- Večerašnji vandalizam je još jedna u nizu provokacija koju sprovode Đilasovi i Jeremićevi eskadroni, a koji mržnjom i rušenjem pokušavaju da ostvare politički poen. Ova grupacija svoje aktivnosti seli na ulicu u želji da nasiljem dobiju ono što nisu u stanju demokratskim sredstvima i na izborima. To se videlo i tokom jučerašnjeg dana kada su pokušali da blokiraju grad. Pošto im to nije uspelo, nervozni i besni, napadaju prostorije SNS. Ovoj grupaciji pomažu i tajkunski mediji predvođeni Šolakom, koji svojom uređivačkom politikom podstiču i ohrabruju nasilje i na taj način pokušavaju da terorišu Srbiju - saopštio je on.

Kako je navedeno u saopštenju, opštinski odbor Srpske napredne Stranke Novi Beograd najoštrije osuđuje napad na naše prostorije.

- Ovakvo rušilačko ponašanje tzv. opozicije neće nas uplašiti.

Foto: Alo

- Ono što daje snagu nama u Opštinskom odboru SNS Novi Beograd jeste podrška građana programu i rezultatima naše stranke koju predvodi predsednik Aleksandar Vučić. Masovnost jučerašnjeg skupa u Areni povodom 13 godina od formiranja SNS, potvrđuje izbor građana Srbije – najbolja stranka je Srpska napredna stranka, a predsednik svih građana bio je i biće predsednik naše stranke Aleksandar Vučić - navedeno je i dodato:

- Ni Đilas, ni Šolak, ni Jeremić zajedno ne mogu promeniti volju građana Srbije koji svakodnevno prepoznaju rezultate rada politike koju predvodi naš predsednik Vučić. Srbija se na njihovu žalost razvija i to ne mogu da zaustave. Bolja, bogatija i lepša Srbija ostaju naši ciljevi, a nadležne državne organe pozivamo da počinioce identifikuju i privedu pravdi.