AKTUELNO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nakon posete školi i rudniku, odgovoarajući na pitanja novinara govorio je i o pretnjama smrću koje prethodnih dana odbija od simpatizera opozicionih stranaka.

Na pitanje novinara zbog čega nadležni ograni ne reaguju, predsednik Srbije je mu je rekao da to treba da pita te organe.

- Da je neko od njih u pitanju tužilaštvo bi pohapsilo pola države, ali kada sam ja u pitanju valjda nema potrebe. Neću da vršim pritisak, nije mi potrebno da me štite - naveo je Vučić, ukazavši da su ljudi privođeni i saslušavani za desetostruko manje.

- Da li je to zato što ovo izgovara neko ko je veoma važan, ili neko koga se plašite, zvao se on Trifunović, Janković...ili bilo kako drugačije - meni ne treba ništa - rekao je Vučić.

Što se mene tiče nisam se nimalo uplašio jer možete se plašiti samo svoje savesti rekao je i dodao da ne zna odakle pravo nekome da bilos sta govori a planduje svakoga dana.

- Nisam se nimalo uplašio, plašim se samo svoje sasvesti. Ne plašim se tih koji prete smrću i uriniranjem po grobu. Nije mi potrebna ničija zaštita. Ja ću sam da dođem gde mi ti junaci kažu, pa da vidimo šta mogu - poručio je Vučić.

OKUPLJENA BAGRA JANKOVIĆ, TRIFUNOVIĆ, JEŠIĆ I BRKIĆ podržava se u MORBIDNIM IZJAVAMA i stavu da Vučića TREBA UBITI! (VIDEO)

Bojim se da će biti kao sa Sašom Radulevićem u Skupštini Srbije, pa je onda noga nogu stizala kada sam mu sve rekao u lice.

On je izrazio nezadovoljstvo jer o pretnjama koje su mu upućene nisu izvestili svi mediji i postavio im pitanje: "Da li bi izveštavali o tome da sam to ja rekao?"

- Normalno je i prirodno valjda da se urinira po grobu živog čoveka? Ovo nije dovoljno, a kako je bilo dovoljno za sedmodnevni štkraj na RTS kada je Milenko Jovanov odgovorio na uvrede mojoj porodici? Svi ćutite i sakrivate to. Ja sam zahvalan onima koji su ogolili njihovu pristojnost- dodao je Vučić.

Prema njegovim rečima, oni koji su mu uputili pretnje moraju prvo da mu pronađu grob da bi obavili te radnje, jer su to izgleda jedine visokoumne radnje koje mogu da obave.

#Aleksandar Vučić

#Pretnja

#Smrt

'