AKTUELNO

Srbiji je dosta grobova, mržnje, nemira i sukoba, i zato nikada neće podržati lidera Pokreta slobodnih građana Sašu Jankovića, saopštio je danas potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Milenko Jovanov.

On je ocenio da je Janković svojim poslednjim istupima "još jednom potvrdio da nije u stanju da osmisli ni jedno jedino slovo bilo kakve politike".

- I zato što ne zna ni da bekne o ekonomiji, pošto blage veze nema o međunarodnim odnosima, pošto ga je baš briga za Srbe u regionu, pošto je Srbiju optužio za genocid, a Kosovo proglasio nezavisnim, ostalo mu je da kao svoj jedini program građanima ponudi 'pišanje po grobu' Aleksandra Vučića i pljuvanje po Srbiji - kaže Jovanov.

Krkobabić za PINK: Ključeve Beograda drže najstariji (VIDEO)

U saopštenju se ocenjuje da je to Jankovićeva slika i prilika i to je ta "nova", "građanska", "civilizovana", "evropska" politika koju on nudi Srbiji - mržnja, smrt i pišanje po grobovima.

- Srbiji je dosta grobova. Srbiji je dosta mržnje. Srbiji je dosta nemira i sukoba. Zato Srbija nikada neće podržati besposlenog mračnjaka Sašu Jankovića i njegove mračne, zloslutne ideje - dodao je Jovanov.

#Milenko Jovanov

#Srbija

'