AKTUELNO

MUP će dostaviti Tužilaštvu odgovore na dva nova zahteva za prikupljanje obaveštenja u vezi sa slučajem Savamala, rekao je ministar policije Nebojša Stefanović.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da će slučaj Savamala biti rešen i da tu nema dileme.

Stefanović je to rekao na sednici skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove i rekao da će MUP dostaviti Tužilaštvu odgovore na dva nova zahteva za prikupljanje obaveštenja u vezi sa tim slučajem.

Tužilaštvo je u avgustu uputilo zahtev MUP-u da prikupi dodatna obaveštenja radi utvrđivanja identiteta osoba koje su u aprilu 2016. godine porušile objekte u Hercegovačkoj ulici.

Pročitajte još: I Župljanin se bori za život u Hagu!

Stefanović je podvukao da će svi izveštaji biti dostavljeni, da je istraga u toku, navodeći da je Sektor unutrašnje kontrole započeo prikupljanje određenih informacija i dostavio Tužilaštvu izveštaj o propustima u radu.

-Ne možemo više od toga da vam kažemo zato što je istraga u toku - rekao je ministar i dodao da će i Tužilaštvo, kada bude dobilo sve izveštaje i kada bude procenjivalo i utvđivalo odgovornost pojedinca definisati ko je, da li je i kakav propust napravio.

#MUP Republike Srbije

#Nebojša Stefanović

'