AKTUELNO

U 56 mesnih zajednica na teritoriji grada Šapca, u nedelju 19. juna, održani su izbori za savete Mesnih zajednica. Pravo glasa imalo je 92.132 građana, a oni su mogli da se izjasne na 57 biračkih mesta. Na ovim građanskim izborima, kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka, od ukupno 470 mandata osvojili su apsolutno svaki mandat.

Iako su izbori za savete mesnih zajednica građanski i na njima mogu da učestvuju svi, kompletna opozicija predvodjena Nebojsom Zelenovicem i Dragoradom Tomicem podržala je punu listu kandidata u MZ Ševarice gde su potučeni do nogu odnosno rezultatom 9:0.Ujedinjena opozicija je nastupila na ovoj MZ očekujući siguran trijumf,vodeći najprljaviju moguću kampanju i čak su uz članove biračkih odbora imali i svoje posmatrače sto im opet nije pomoglo da ne dožive potpuni fijasko.

Nakon današnjih izbora ne postoji vise nijedna Mesna zajednica u Šapcu kojom će rukovoditi kandidati koje je podržavao Nebojsa Zelenovic.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac zahvaljuje sugrađanima što su iskoristili svoje pravo izjašnjavanja i izašli na izbore za savete mesnih zajednica. U narednom periodu, u saradnji sa svima vama, nastavićemo da radimo na poboljšanju životnih uslova svih građana i rešavanju gorućih problema sa kojima se suočavaju u svojim sredinama.

Zahvaljujuci odgovornoj politici koju sprovodi nas Predsednik Aleksandar Vucic kao i Vlada republike Srbije,Sabac je lepše mesto za život svih naših sugrađana koji su ovim rezultatom pokazali nedvosmisleno da veruju u sve ono sto se sprovodi kako na državnom tako i na lokalnom nivou.

Autor: