AKTUELNO

Novi Pazar nestrpljivo očekuje dolazak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Turske Redžepa Tajipa Erdogana, koji sutra stižu u posetu tom gradu.

Po gradu su istaknute zastave Srbije i Turske, kao i bošnjačke zastave. Sa tim zastavama je večeras oko 300 novopazarskih taksista prodefilovalo gradom, trubeći sirenama.

Uži centar grada je kompletno okićen, naspram opštine postavljen je veliki transparent na kome između Vučićevog i Erdoganovog imena stoji srce.

Foto: Tanjug

Na zgradi gradske uprave takođe su postavljeni transparenti na srpskom, bosanskom i turskom jeziku. Gradski bedem je takođe u znaku dolaska dvojice predsednika, na kojem je laserom napisano: "Dobrodošli predsednici Erdogan i Vučić".

Dvojica predsednika će u Novi Pazar stići oko 12 časova, gde će imati sastanke sa predsednicima opština koje gravitiraju Novom Pazaru, ali se očekuju i predstavnici opština iz drugih delova Srbije.

Foto: Tanjug

Ispred zgrade Gradske uprave, građani se putem lokalnih televizija pozivaju da dočekaju Vučiha i Erdogana. Uži centar grada biće blokiran tokom njihove posete.

#Aleksandar Vučić

#Novi Pazar

#Redžep Tajip Erdogan

'