AKTUELNO

Hejterski mediji optužuju predsednika, dok sami pokušavaju da naprave cirkus i naprave nove afere i to sve u trenutku, kada Srbija ima mnogo većih problema, rekao je za Pink Dragan J.Vučićević, glavni i odgovorni urednik Informera.

Vučićević je podsetio da smo juče mogli da vidimo kako je novinarka Žaklina Tatalović na konferenciji za štampu iz čiste, kako kaže, provokacije, postavila pitanje predsedniku Srbije.

Nju je, dodaje, zanimalo, gde su nestala dva minuta sa snimka kamera koje su snimile trenutak udesa saobraćajne nesreće na Doljevcu.

On je dodao da je reč o čistoj provokaciji, kao i to da je taj slučaj pravno rešen.

- Vozač Koridora Srbije, koji je izazvao tu nesreću, osuđen je na 4,5 godina zatvora. Oni sada to vade iz medijsko hejterskog bunara i sada pokušavaju da naprave novu aferu. Optužuju predsednika Srbije da pravi cirkus, a on o tome nikada nije, osim na najozbiljniji mogući način, još tada govorio - rekao je Vučićević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže, ako neko pravi cirkus, prave ga ti hejterski mediji. Dodaje da im je predsednik lepo odgovorio da mogu da se obrate Tužilaštvu i da će sve lepo da im objasne.

- Ovo je obična medijska bomba, koju su pokušali da bace, kako bi uspeli da naprave haos - rekao je Vučićević.

Vučićević je rekao da je to metod specijalnog rata, dodaje da ti novinari odlaze na konferencije kako bi izazvali predsednika sa željom da njega predstave kao bahatog i arogantnog.

Kako kaže, žele da ga isprovociraju, kako bi napravili nove naslove za medije.

- Razni tajkuni stoje u tim kampanjama koje se vode protiv srpske države. Nad Srbijom se pravi "savršena oluja". Mi ovog trenutka imamo otvorene pretnje ratom sa Kosova. Oni prete da će već sutra krenuti sa preregistracijom automobila - rekao je Vučićević.

Foto: TV Pink Printscreen

I sada, u takvom jednom trenutku, neki, kako kaže, izvlače lažne izmišljene afere. Dodaje da se ista stvar radi i sa "Evro Prajdom".

- Predsednik je uložio silan napor i proveo silne sate u razgovorima kako bi dobio podršku i razumevanje SPC za trenutni položaj u kojem se nalazi Srbija. Nije ta parada slučajno izabrana da se održi u Beogradu i to u ovom trenutku - rekao je Vučićević.

Kako kaže, to je sve neko lepo upakovao.

On ističe da u trenutku kada imamo nekoliko kriza neko pravi dramu oko parade. Dodaje da ekstrenista ima i sa jedne i sa druge strane.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mnogi odbijaju da vide situaciju u kojoj se nalazi Srbija, pa odbijaju i predlog da se ta parada pomeri - rekao je on.

Vučićević kaže da je doneta jedina moguća odluka. Dodaje da već sutra može izbiti neki sukob u okruženju, pa ističe da ne možemo dopustiti sebi da kao država dozvolimo da se neki biju na ulicama Beograda, dok opasnosti prete sa svih strana.

Autor: