AKTUELNO

Milica Obradović, narodni poslanik i član Odbora za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu istakla je da su svi Violini poslanici su imali priliku da pokažu šta znaju dok su bili deo žute lopovske vlasti, a pokazali su se kao neko ko je brinuo isključivo o sebi i svojim interesima.

Ona dodaje da su im poljoprivrednici bili na poslednjem mestu. Uvek. Obradović dodaje da je zato u vreme dok su bili na vlasti poljoprivreda propadala, a najveći investitori u poljoprivredu su bili narko dileri.

- Danas misle ako su promenili boju, pa nisu više "žuti" nego "zeleni" i ako se predstavljaju kao veliki zagovornici interesa poljoprivrednika i zaštite životne sredine, da ih ne prepoznajemo, da smo ih zaboravili i da ne znamo o kakvim se štetočinama radi - rekla je Obradović.

- Znaju ljudi na selu, poljoprivrednici, ali i svi drugi, kome da povere svoju budućnost - kaže Obradović.

- To sigurno nisu oni koji su vlast koristili za lično bogaćenje, a danas organizuju nasilne proteste, sprečavaju bolesnu decu da dođu do lekara i ograničavaju prava koja su Ustavom garantovana, već predsedniku Vučiću koji se svakodnevno bori da unapredi život svih građana naše zemlje - zaključila je.

Autor: