AKTUELNO

Predsednik Novog policijsko-sindikalnog saveza Momčilo Vidojević, koji tvrdi da se ne meša u politiku već da samo brine o interesima policajaca, viđen je kako, ruku pod ruku, sa liderom DS Draganom Šutanovcem ide na jedan od nedavno održanih neuspelih protesta u Beogradu?!?

- Ne zastupam ničije političke interese! Nisam političar u pokušaju! Ja sam sindikalac koji zastupa jedino interese policijskih službenika - tvrdi Vidojević, ali fotografija govori drugačije.

Još više govori reakcija Dragana Šutanovca, kome je više nego očigledno zasmetalo to što je ovekovečen u Vidojevićevom društvu.

Podsetimo, Vidojević, koji sebe predstavlja kao velikog borca za prava policajaca, dobio je otkaz u policiji 25. septembra jer je utvrđena njegova disciplinska odgovornost za odsustvo s posla od 8. do 17. avgusta 2016. godine, koje "nije opravdao na zakonom propisan način - odgovarajućom potvrdom ili izveštajem lekara".

Mediji su više puta izveštavali o njegovim mahinacijama u vreme dok je bio lider Nezavisnog policijskog sindikata Srbije (NPSS), odakle je na kraju izbačen zbog nepoverenja članstva i zloupotreba.

#Dragan Šutanovac

#Policija

#Sindikat

'