AKTUELNO

Saša i Nemanja Mitrović iz Babinog Mosta sinoć su napadnuti nožem i izbodeni od strane dva Albanca, koji su im naneli teške telesne povrede, a u svojoj ispovesti otkrili su kako je došlo do napada.

Nemanja (19) je opisao kako se sve dogodilo i šta je usledilo pre samog napada.

- To se desilo negde oko pola 10 ispred tog kafića gde smo sedeli kao i svako veče, a prethodno su mi nešto pretili. Sa njima uvek imamo probleme, mrze me, ljubomorni su, zašto ne znam. Kada sam hteo da izađem zvao sam tatu da dođe, kako ne bi došlo do problema. Tata nije doša tad i video sam da su oni otišli na dole, kada sam izašao, oni su krenuli prema meni i tada sam opet zvao tatu i on je došao - rekao je mladić.

Foto: Privatna arhiva

- Sin je izašao u selo, a mi smo ostali kod kuće da radimo oko paprike. Međutim, on me je pozvao na telefon i rekao: "tata dođi dole, ovi hoće nešto da naprave". Dok sam ja stigao kolima on je već bio uboden, ja sam pokušao da ih razdvojim. Međutim, on me je posekao, a ja to u tom trenutku nisam ni osetio - izjavio je otac.

Saša je istakao kako je ovo problem koji traje već duže vreme, jer kad god su napadači bili privedeni, uvek su veoma brzo i puštani.

- Sad su privedeni, ali svaki put se privedu, pa ih puste - rekao je stariji Mitrović.

Autor: