AKTUELNO

Ognjen Karanović, direktor Centra za društvenu stabilnost, govoreći o govoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića u GS Ujedinjenih nacija kaže da je on bio po mnogo čemu istorijski.

- Zaista je bio istorijski zato što je pred licem celog sveta i svih velikih sila, a pogotovo pred licem SAD, pred Bajdenom koji je govorio, upravo njima je predsednik Srbije poručio da se ne može selektivno posmatrati međunarodno pravo - rekao je Karanović za Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako dodaje, predsednik Vučić je juče više puta pokazao da Srbija ima hrabrosti da kaže svima "Svi ste napustili međunarodno pravo, svako iz svog razloga, i niko nikog ne želi tu da čuje".

Veljko Nestorović sa portala Kosovo-online kaže da je jako bitan govor predsednika Vučića, ali i sve ono što je urađeno u Njujorku.

Foto: TV Pink Printscreen

- Predsednik Vučić je podsetio te neke zemlje da ne mogu da zaborave šta je bilo 1999. godine, da ne mogu da se čude kako se poštuje teritorijalni integritet Ukrajine, a kako ne može da se poštuje integritet Srbije - naveo je Nestorović.

#Aleksandar Vučić

#Ognjen Karanović

#Veljko Nestorović