AKTUELNO

Želeli su incidente, sukobe i poniženje srpskog naroda, vidite da oni ne odustaju od tih tablica i da im ne pada na pamet da formiraju ZSO jer im je jedini cilj bio da izazovu nestabilnost i sukobe, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovarajući na pitanja posle dodele odlikovanja u Predsedništvu.

On je rekao da će narednih dan i po provesti u Parizu na razgovorima s predsednikom Makronom baš povodom KiM a da je posete Egiptu i Kataru, povodom početka SP u fudbalu, otkazao baš zbog napetosti na Kosmetu.

Na pitanje kakva je sad budućnost odlikovanih kapetana Nenada Đurića i Aleksandra Filipovića sa Severa KiM koji su skinuli uniforme tzv. kosovske policije zbog Kurtijevog terora, predsednik je rekao:

Foto: TV Pink Printscreen

Odlična im je budućnost, neće biti penzionisani i neće biti na ulici, radiće u organima države Srbije... Srbija misli na svoj narod a to se odnosi i na 3.500 ljudi sa KiM koji su ustali kao njih dvojica - rekao je predsednik Vučić dodajući da narod dole odlično zna da on zna kako oni žive i kakve su sve poteškoće prošli.

Autor: