AKTUELNO

Nasilje i fašistički ispadi postaju glavno obeležje pokreta Dveri i njihovog lidera Boška Obradovića.

Posle sramnog napada na novinarke naše televizije i nanošenja povreda predsednici parlamenta Maji Gojković, koje prikrivaju lažima, Obradović i njegovi sledbenici u duhu pokreta Zbor Dimitrija Ljotića, pokušali su da nasilno spreče skupštinu opštine Mladenovac da usvoji akcionog plana o unapređenju položaja migranata. Pored fašističke retorike, sevale su i pesnice, a nastradala je ponovo žena, ovaj put odbornica grupe Beli samo jako.

Lider Dveri Boško Obradović nastavlja sa pokušajima da lažima prikrije nasilničko ponašanje prema predsednici parlamenta Maji Gojković. Obradović je tako na svom tviter nalogu napisao da je Maja Gojković lazirala lekarsku dijagnozu i da je javnosti pokazala modricu na nadlaktici, dok na lekarskom nalazu piše da joj je povređena podlaktica.

Pročitajte još: Potpuno rasulo u PSG: ĐILAS FINANSIRA PISTOLERA JANKOVIĆA, članovi njegovog pokreta POBESNELI, pa se SUKOBILI na sednici!

Međutim, uvidom u lekarski nalaz, jasno se vidi da je doktor napisao da predsednica parlamenta podliv ima na levoj nadlaktici.

Paralelno sa skupštinskim skandalom, Boško Obradović nasilje kao metod koristi i u lokalnim parlamentima. Obradović i njegove pristalice upali su u zgradu opštine Mladenovac, kako bi sprečili usvajanje Lokalnog akcionog plana o unapređenju položaja migranata.

Iako Boško Obradović u Mladenovcu nema nijednog odbornika, sve vreme je pokušavao da spreči održavanje sednice. U tome nije uspeo, ali su njegove pristalice uspele da izazovu nasilje, u kome je žrtva ponovo bila žena.

Vladan Glišić, predsednik opštine Mladenovac,  kaže da je Obradović pokušao da obmane građane Mladenovca šireći laži o kolektivnom centru za trazioce azila, Srpskoj naprednoj stranci i Aleksandru Vučiću. Oštro je osudio nasilje kome Dveri svakodnevno pribegavaju.

#Boško Obradović

#Dveri

#Nasilje

'