AKTUELNO

Potpredsednica Vlade Srbije i članica predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović izjavila je da postoje dva razloga za vanredne parlamentarne izbore, kao i da SNS bez imalo straha čeka predstojeće beogradske izbore.

Ona je u intervju za današnji Blic rekla da je činjenica da se u Srbiji često održavaju izbori, ali da je jedan od dva razloga za moguće vanredne parlamentarne izbore atmosfera kakva se stvara u Skupštini Srbije.

- Kada pogledate parlament, vidite šta se tamo dešava, te izbore provociraju opozicione političke partije. A drugi razlog jeste da opet na izborima izmerimo koliko vredi SNS i Vučić, koliko Ivica Dačić, koliko male političke partije. Nemam ništa protiv malih stranaka, ali mi se nekad čini da je jačina njihovih decibela mnogo veća od njihove političke snage, rekla je Zorana Mihajlović.

Navodeći da je "toliko toga urađeno u Beogradu" i da SNS "može mirno na te izbore", ona je ocenila da nije ni lako biti opozicija Srpskoj naprednoj stranci jer je velika razlika između sadašnjeg Beograda i onog pre pet godina.

- Ogromna je razlika, počev od budžeta, pa do svega što se u gradu gradi, navela je Zorana Mihajlović.

Pročitajte još: PREDSEDNIK VUČIĆ: Neki žele oslabljenu državu i u njoj sluge, a ja želim slobodnu i uspešnu Srbiju!

#Izbori

#SNS

#Zorana Mihajlović

'