AKTUELNO

Na Izbornoj Skupštini Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Ub, održanoj 16.01.2023. godine sa početkom u 19 časova, za predsednika je izabran dosadašnji predsednik Opštinskog odbora i zamenik predsednika opštine Ub Aleksandar Jovanović Džajić, koga je jednoglasno podržalo 97 delegata.

Novoizabrani predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Ub Aleksandar Jovanović Džajić zahvalio se prisutnima na ukazanom poverenju i tom prilikom rekao:

Foto: Privatna arhiva

“Rezultati rada, našeg zajedničkog rada su vidljivi na svakom koraku u našoj opštini. Sve što smo postigli i uradili, uradili smo zajedno uz veliko jedinstvo, posvećenost i veliko zalaganje. Novi vrtić, škole, domovi zdravlja, akva park, pijaca, dečija igrališta, sportski tereni, nove trafo stanice, kilometri novih elektromreža i asfaltiranih puteva, nova radna mesta i zapošljavanje, kao i bolji standard je ono što je vidljivo i što je potvrda našeg rada i uspeha. Sve veći broj članova naše SNS, i sve veće poverenje građana na izborima je ocena onoga šta smo radili. Zahvaljujući svim našim članovima SNS i svima vama koji ste ovde, a koji ste pokretačka snaga SNS mi postižemo ovakve rezultate. U nimalo lakom vremenu u kom živimo i radimo ovakve rezultate i uspehe ostvarili smo prateći jasan put i politiku za stabilnu, razvijenu, poštovanu, naprednu i jaku Srbiju, a to je politika koju vodi naša Vlada i naš predsednik Aleksandar Vučić. Pored toga, što je ovo vaše poverenje za mene velika čast, još veća je odgovornost da u periodu koji je pred nama činimo odgovarajuće i prave korake i ostavarujemo nove i bolje rezultate. Ja sam siguran da ćemo zajedničkim radom i još većim ličnim zalaganjem opravdati poverenje naših građana. Zato vas pozivm da pokažemo da su velika očekivanja od SNS opravdana i da ćemo se boriti za jaku i stabilnu Srbiju, da sve što radimo – radimo u interesu svih građana naše opštine, za bolji, razvijeniji i napredniji Ub.”

Foto: Privatna arhiva

Izbornoj skupštini Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Ub prisustvovali su i predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke Darko Glišić i član Predsedništva Srpske napredne stranke i koordinator za Mačvanski i Кolubarski okrug Branislav Malović.

Foto: Privatna arhiva

Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora čestitao je Aleksandru Jovanoviću Džajiću na izboru, a delegatima i članovima stranke se zahvalio što su svojim radom i zalaganjem stvorili organizaciju koja je od Uba napravila bolje mesto za život. Takođe, istakao je da opštinski odbor Srpske napredne stranke Ub funkcioniše kao jedna velika porodica. Naglasio je da očekuje da ćemo zajedničkim radom i u budućem periodu donositi najbolje rezultate u Ubu.

Foto: Privatna arhiva

Autor: