AKTUELNO

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj prokomentarisao je fotografije koju su objavili lider Zavetnika Milica Đurđević i lider Dveri Boško Obradović, a na kojima zajedno sa liderom Novog DSS-a Milošem Jovanovićem i drugim “velikim patriotama” navodno raspravljaju o Kosovu i Metohiji dok im kao osveženje na stolu stoji hrvatska “Jana”.

- Možda imaju nekog hrvatskog sponzora koji ih besplatno snabdeva tim proizvodima - reko je Šešelj za Informer i dodao:

- Nikada nisam verovao u njihov patriotizam, više mislim da su politički konkulanti. Oni su dokazali da nisu patriote odmah dan posle izbora, kada su otišli na sastanak sa Đilasom. Umesto da budemo jedinstveni oko važnih pitanja kao što je Kosovo i Metohija, oni to koriste kao politikanski vašar.

Istakao je da njih ne interesuje sudbina Kosova i Metohije, već kako da Vučiću slome vlast.

Podsetimo, Milica Zavetnica, Boškić i Miloš desničar, pokazali su nam da vole “lijepu njihovu” Hrvatsku i sve što je hrvatsko, ali ne bi baš da to Srbi saznaju!

Dok su pred licem javnosti propagirali svoju “ljubav” prema domovini, na fotografiji koju je objavila Milica Đurđević vidi se “ozbiljno patriotsko društvance”, a na stolu flaša. I ništa to ne bi bilo čudno da se ne radi o flaši koja nije bilo kakva, već ona koja ih je razotkrila: flaša “Jane” iz “lijepe njihove” Hrvatske!