AKTUELNO

Voditeljka Jovana Jeremić je uvog jutra u okviru Novog vikend jutra ugostila stručnjake koji su govorili o najaktuelnijim temama u zemlji.

Predsednik Centra za proučavanje globalizacije prof. dr Dejan Miletić istakao je da Miloš Jovanović zasigurno ne bi mogao lako da se odrekne francuskog pasoša. Kako dodaje, njegov poslednji potez nije bio na mestu, i kontraproduktivan je po njegovu stranku.

- Opao mu je imidž. On nije tip revolucionara, već reformatora. Treba da insistira na promenama, a ne da poziva na haos i nasilje. Naša politička scena treba da zna šta da radi. Pozivaju na nasilje, nepoštovanje, barata se niskim strastima. Pogrešna strategija. nadam se da toga neće biti. Ja sam za političku borbu - objasnio je Miletić.

Foto: TV Pink Printscreen

Funkcioner SPS-a Ibro Ibrahimović kaže da kada narod počne da se deli na izdajnike i patriote, to nije najbolje. Opozocija u skupštini treba da da svoje mišljenje, učestvuje u procesima.

- Miloš i svi ostali iz opozicije bi trebali d ase solidarišu sa državom u ovom trenutku. Nije ovo dobro ni po nas, ni po njih - naveo je Ibrahimović.

Autor: