AKTUELNO

Članovi Pokreta socijalista čiji je osnivač Aleksandar Vulin odali su poštu danas bivšem predsedniku Srbije i SR Jugoslavije Slobodanu Miloševiću u Požarevcu.

- Pokret socijalista je i ove godine došao da oda poštu predsedniku Slobodanu Miloševiću, čoveku koji je svojim delima i svojom žrtvom zadužio srpski narod - poručio je potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica u Požarevcu.

Foto: Foto/Pokret Socijalista

Ako su ikada reči koje je Slobodan Milošević 2000. godine izgovorio i uputio srpskom narodu bile aktuelne, to su poslednjih godinu dana kada smo svedoci ovih velikih svetskih promena, rekao je on.

Kako je dodao, nažalost, svih ovih godina traje veliki pritisak na Srbiju, pritisak da se odreknemo onoga zbog čega je Slobodan Milošević platio svojim životom, da se odreknemo svog srca, svoje suštine, svoje duše, da se odreknemo Kosova i Metohije.

Foto: Foto/Pokret Socijalista

- Zbog svega toga članovi Glavnog odbora Pokreta socijalista su došli da se pred grobom Slobodana Miloševića poklone, da poruče da njegova žrtva nije bila uzaludna i da ćemo braniti kako Kosovo i Metohiju, tako i celu Srbiju - napomenuo je Torbica.

Video: Foto/Pokret Socijalista

Autor: