AKTUELNO

Nevena Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke, rekla je da političkim promašajima kakav su Boško Obradović i njegova antisrpska družina jedina tema je uvek i svuda Aleksandar Vučić.

- Nikada Boško neće izaći iz vrtloga svojih besmislica i laži! - kazala je Đurić i dodala:

- Pomislio je da će blokade Srbije, proteste, divljanje, laži i spinove ponuditi građanima kao svoju "politiku" i alternativu državnoj politici predsednika Aleksandra Vučića!

Đurićpodseća da je, kako kakaže, rekao je Boško Ljotić, još 2005. godine šta misli po pitanju naše južne srpske pokrajine - Kosovo i Metohija su nazavisni!

- Danas je - obrnuo ploču! Jer je takva direktiva stigla od mentora i sponzora! - rekal je ona i dodala:

- Da li zaista misle da će bilo ko poverovati u to da su: Boško, njegova Viola koju promoviše kao jednog od najbližih saradnika, DSS koja je pustila iz zatvora Kurtija i 1800 drugih krvoloka UČK, pa su nakon toga svi zajedno ćutali na pogrom 2004. godine, i razbežali se 2008. kada je tzv. Kosovo proglasilo nezavisnost, "borci" za očuvanje naših vitalnih državnih i nacionalnih interesa?

Đurić ističa da su se, kako je rekla, gadno prevarili svi zajedno!

- Bio je Boško i sa DS i sa DSS - baš u periodu kada su zajedno radili sve suprotno interesima Srbije! Doduše, ima i nekih razlika: jedni su ga finansirali iz Kolubare, a drugi iz raznih ministarstava! - rekal je Đurić i dodala:

- Sa nepodnošljivom lakoćom neodgovornosti antisrpska družina govori šta god im na pamet padne. Jedno je sigurno, i nikakve dileme nema - da su sada vlast sve bi prihvatili, prodali i predali! Zato je njima Aleksandar Vučić jedina meta i silno žele njegovu ostavku! Zato što je njegov stav jasan i nepokolebljiv!

- Zato što je u nemogućim uslovima uspeo da zadrži naše čvrste pozicije na crvenim linijama, izborio se za to da ne prihvatimo ništa od onoga što smo rekli da nećemo da prihvatimo, ali da uz to sada postoji jasna obaveza da se formira Zajednica srpskih opština! - rekla je Đurić i dodala:

- Zato što radi u interesu Srbije i našeg naroda!

Đurić napominje da im je i juče rekao Aleksandar Vučić - da ima pakt sa građanima Srbije i da samo njima odgovara!

- Onako kako Boško i njegova ekipa lažnih rodoljuba baš nikada nije činila, niti im je to padalo na pamet! - relač je ona i dodala:

- Ali zato našim građanima ne pada na pamet da Srbiju povere licemeru i lažovu kakav je Boško i kakvi su njegovi saradnici! Jer narod najbolje zna da bi nas prodali sve - a da ne trepnu!