AKTUELNO

Objava Dragana Đilasa da će se ponovo kandidovati za gradonačelnika Beograda bila je tema i u skupštinskoj raspravi, pa su tako iz SNS poručili da Đilas neće uspeti da vrati Beograd u "ružnu i mračnu prošlost".

Zamenik šefa poslaničke grupe SNS Vladimir Orlić kaže da "tajkun" Dragan Đilas neće uspeti u svojoj nameri da vrati Beograd u vreme kada je "žario i palio".

Naveo je da je Đilas opljačkao imovinu građana i spiskao je, te da je i svoje ?matično žuto preduzeće doveo do prosjačkog štapa?

Foto: Beta

Orlić kaže da izgleda da su u međuvremenu Đilas i oni koji ga prate, kao i njihov zajednički šef Miroslav Mišković, ostali bez para i da zato nameravaju da ?ako im se ukaže prilika, ponovo zajašu na grbaču građana naše prestonice?

- Na građanima Beograda je da to ni ovaj put ne dozvole - poručio je Orlić i podsetio da je Đilas ostavio Beogradu dug od 1,2 milijarde evra.

Potom se za reč o amandmanima na izmene Zakona o budžteskom sistemu javio poslanik SNS Aleksandar Marković koji je, između ostalog, uz žaljenje konstatovao da nijedan predstavnik "žutog preduzeća" tada nije bio prisutan u sali, kao ni oni "što vole filmove".

#Dragan Đilas

#Vladimir Orlić

'