AKTUELNO

Krenuli smo da pružimo podršku našem predsedniku, rekao je za Pink Slađan Cvetković sa Kosova i Metohije.

- Put do Beograda je bio naporan, prva tri dana su bila jako teška, javljale su se povrede kao i bolovi u mišićima - rekao je Cvetković.

Kako kaže, jedna ekipa je krenula iz Kosovskog pomoravlja, njih 13, a u Markovcu im se pridružio i paraolimpijac Ivan Cvetković.

- Iz Leposavića ima 12 i iz Kosovske Mitrovice 11, ukupno 23 iz Mitrovice – rekao je Cvetković.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako kaže, juče su stigli i dodaje da su za 9 dana prepešačili između 430 do 450 kilometara.

- Imali smo dosta podrške gde god da smo se pojavili, hteo bih da se zahvalim predsdenicima opština koji su nas vrlo srdačno dočekali – rekao je Cvetković.

Dodaje da su juče stigli u Beogradu gde su smešteni u Domu učenika „Patrijarh Pavle“. Dodaje da su bili na prijemu kod predsednika, kao i da im njegova podrška mnogo znači.

Ivan Cvetković, paraolimpijac, rekao je da mu je žao što od prvog koraka nije krenuo sa celom ekipom, zbog svojih obaveza.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bio mi je cilj da lično upoznam predsednika Vučića i da mu dam podršku danas na skupu. On dosta pomaže nama na Kosovu i dosta ulaže u bolji život svih Srba – rekao je Cvetković.

Kako kaže, poruka je jasna, dodaje da svi treba da se okupimo večeras i da pružimo podršku našem predsedniku Aleksandru Vučiću.

Autor: