AKTUELNO

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je danas u Beogradu renoviranu Policijsku stanicu Savski venac i objekat u Ulici kneza Miloša, kao i radove na izgradnji Pametne stanice u Beogradu na vodi i istakao da će biti nastavljeno ulaganje u bolji kvalitet rada policijskih službenika kako bi na taj način bio poboljšan i kvalitet usluga koje pružaju građanima.

„Od danas i čitave ove nedelje predstavićemo niz objekata koje ćemo građanima Srbije i Beograda da stavimo na raspolaganje i da im pokažemo kakve će usluge da imaju i koliko će bolji kvalitet usluga da imaju u ovim našim novim i sređenim objektima. Radimo jako puno na poboljšanju kvaliteta uslova rada naših pripadnika i radimo, naravno, na poboljšanju uslova usluge prema građanima Beograda i Srbije“, naglasio je ministar Gašić.

Foto: Foto/MUP Srbije

Istakao je da su u toku završni radovi na izgradnji Pametne stanice, koju Ministarstvo unutrašnjih poslova gradi u saradnji s policijom Dubaija.

Foto: Foto/MUP Srbije

„S obzirom na to da smo radili sa policijom Dubaija i po ugledu na njih, kako oni to rade u svojoj zemlji, očekujem da direktor policije Dubaija bude naš gost u septembru i da ćemo tada moći da je i zvanično otvorimo. Ona je spremna, ali želimo da sisteme još uskladimo, uredimo i da možemo građanima da pružimo punu uslugu“, naglasio je ministar Gašić.

Foto: Foto/MUP Srbije

Ministar je dodao da je renovirana Policijska stanica Savski venac, koja će od 12. juna ove godine biti na usluzi građanima.

Foto: Foto/MUP Srbije

„U zgradi u Ulici kneza Miloša je naša Služba za specijalne istražne metode i naš SATIT, to je naša tehnika. I ona je uređena i krenuće sa radom, ja se nadam, već od danas“, objasnio je ministar Gašić.

Foto: Foto/MUP Srbije

Foto: Foto/MUP Srbije

Foto: Foto/MUP Srbije

Autor: