AKTUELNO

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina, koji mu je uručio pismo-čestitku predsednika Vladimira Putina.

U čestitki se kaže:

"Poštovani gospodine Predsedniče, srdačno Vam čestitam Novu godinu i Božić.

Tokom odlazeće godine rusko-srpski odnosi su nastavili da se dinamično razvijaju. To je u punoj meri potvrdio i naš skorašnji sastanak u Moskvi.

Računam na nastavak zajedničkog rada sa Vama na unapređenju bilateralne saradnje u svim oblastima na dobrobit bratskih naroda naših zemalja, u interesu jačanja regionalne stabilnosti i bezbednosti.

Želim Vama, Vašoj rodbini i najbližima zdravlje i uspeh, a svim građanima Republike Srbije - mir i blagostanje", navodi se u čestitki ruskog predsednika Putina predsedniku Vučiću.

Foto: Pink.rs

Pismo predsedniku Vučiću, uručio je ruski ambasador u Srbiji Aleksandar Čepurin.

Vučić se zahvalio na pismu, kao i na izuzetnom gostoprimstvu pruženom delegaciji Republike Srbije prilikom posete Moskvi.

Srpski predsednik i ruski ambasador su razmotrili rezultate posete i ocenili da je bila od velikog značaja za dalji razvoj svestrane saradnje dveju zemalja, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

#Aleksandar Vučić

#Vladimir Putin

#čestitka

'