AKTUELNO

Nevena Đurić, potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke, istakla je kako su Dragan Đilas i "njegova bolumenta dovela sve nas do ivice propasti".

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

"Dragan Đilas i njegova bolumenta su već deklarisani kao glavni rušitelji i uništitelji Srbije!

Građani Srbije ih kao takve pamte i prepoznaju!

U svom poslednjem obraćanju, ova lopovčina po vokaciji, govori o usvajanju "Deklaracije o sprečavanju propasti Srbije" - a doveli su nas do ivice propasti, bili spremni da nas gurnu u najcrnji ambis, a da za sebe zgrnu sve.

Ovo je njihov, još samo jedan u nizu, način ruganja, ponižavanja i podsmevanja građanima Srbije!

I danas, bez ikakve razlike, oni žele sve i samo za sebe!

Svaka rečenica koju tajkun izgovori je kontradikcija sa onim što je ostavio iza sebe - pustoš u gradu, milione na svojim računima!

Paradoks je da nam on - osvedočeni nasilnik govori o nasilju! Njegovi sledbenici su se u Narodnoj skupštini Republike Srbije pokazali kao divljaci i nasilnici kojima nije bilo dovoljno to što su vrištali, pištali i urlali, već su uništavali čak i skupštinski inventar.

Nije to dno dna - već mnogo niže od toga!

Takvi su sebi dali za pravo da građanima Srbije drže slovo o propasti.

Đilasu je propast Srbije srednje ime i cilj kome teži, a sinonim za delovanje njegove tajkunsko - medijske družine.

Aleksandar Vučić i ogromna većina građana Srbije koja podržava njegovu politiku je Srbiju izvukla baš iz te propasti za koju je Đilas zaslužan, i danas naša država ide i gura napred, ka novim uspesima i pobedama" poručila je Đurićeva.

Autor: