AKTUELNO

Miloš Terzić član Predsedništva Srpske napredne stranke istakao je danas da su Srpska napredna stranka i Aleksandar Vučić oslobodili Srbiju od dosovskog lopovskog ludila.

Saopštenje prenosimo u celosti:

U njihovo vreme narodu u Srbiji je pucao film zbog korupcije i lopovluka oličenog kroz sprovedene pljačkaške privatizacije uz pomoć kojih su predstavnici DSS-a punili svoje džepove, i to sve u trenucima kada je Srbija propadala i politički i ekonomski i vojno.

- Nemo je Jovanović posmatrao pogrom i proterivanje našeg naroda na Kosovu i Metohiji 2004. godine, kao i odvajanje Crne Gore, što je prethodilo samoproglašenju nezavisnosti lažne države, na šta su tada predstavnici marionetskog režima u Beogradu odgovorili samo jednim oštrim saopštenjem. Pritom su do 2012. godine nizali samo poraze po pitanju Kosova i Metohije, a da nisu uspeli da izdejstvuju nijedno otpriznanje za razliku od Aleksandra Vučića, čijom je zaslugom i veštim diplomatskim umećem 28 zemalja donelo odluku o povlačenju priznanja lažne države.

- U svim tim diplomatskim i političkim porazima koje smo doživljavali učestvovao je i DSS čiju politiku danas baštini Miloš Jovanović. Nastavljajući tradiciju katastrofalne dosovske politike i danas se trude da unište državu protestujući na ulicama Beograda, rame uz rame sa hrvatskim vijećnicima i Alijinim snajperistima, ubeđeni da će ih stranci ponovo bez političke volje naroda kao i 5. oktobra dovesti na vlast.
- Sve navedeno dokazuje kukavičluk "Novog DSS-a" i Miloša Jovanovića i razobličava njihove namere i želju da u Srbiji dođe do crnogorskog scenarija na koji se često poziva njegov koalicioni partner iz antidržavnog bloka Boško Obradović, kako bi strancima omogućili ucenjivački potencijal i kako bi nam stranci ponovo formirali Vladu u lobijima hotela, a sve sa ciljem da Jovanović ponovo zasedne u fotelju, a Boško da opet otima iz Kolubare.

- Jedno je sigurno, svi zajedno su u koloni protiv Srbije i svi će se za dan ujediniti, i ovi kvazi levi i kvazi desni, a sve zarad ličnih interesa. Ukoliko bi se oni ponovo vratili na vlast, od Srbije i Kosova i Metohije ništa ne bi ostalo, a narodu bi opet skidali kožu sa leđa, kao što su i radili do 2012. godine. Što se tiče izbornih uslova, oni nisu bili nikada bolji u Srbiji i to zahvaljujući Srpskoj naprednoj stranci. Dakle, kako smo ih pobeđivali po njihovim izbornim pravilima do sada, tako ćemo pobeđivati i na prvim narednim izborima, jer građani pre svega cene odgovornu i ozbiljnu politiku koju sprovodi tim Srpske napredne stranke i Aleksandar Vučić, a koja podrazumeva očuvanje srpskih nacionalnih vrednosti na Kosovu i Metohiji i dalje ekonomsko i vojno osnaživanje srpske države.

Autor: