AKTUELNO

U prethodnom periodu smo mogli čuti razne bisere od strane opozicionih cenzus lidera, ali izgleda da imamo pobednika, izjavio je član Predsedništva Srpske napredne stranke Đorđe Dabić.

- Zaključuje mudri Boško Obradović da su izbori rešenje, mada se ograđuje rečenicom da na izborima nemaju šta da traže ako pre njih ne izazovu kako kaže – krizu vlasti. Istina, ni sam ne zna na šta tačno misli, niti kako se to izaziva kriza vlasti mimo izborne volje naroda ali ubeđen je da je kriza rešenje svih opozicionih muka u nedostatku izbornog programa - istakao je Dabić.

Kako kaže, dok se predsednik Vučić u Njujorku bori za srpske nacionalne interese, u trenutku kada imamo i potvrdu od strane međunarodnih partnera da je Kurti isključivi krivac za neuspostavljanje dijaloga, opozicija se i dalje bavi sama sobom, ne mareći ni najmanje za nešto što je viši interes države i naroda.

- Jedina stvarna kriza koja se trenutno odvija je upravo među raznim fronclama i frakcijama bivšeg režima koja se ne smiruje. U svim tim previranjima neizostavan činilac je i sam Obradović, njihov stari pajtos, još iz srećnih vremena kad su timski pljačkali Kolubaru. Građani pak taj perid ne pamte baš po sreći i blagostanju, i uradićemo sve da se takva štetočinska politika više nikada ne vrati na vlast - kaže Dabić.

Autor: